Сургалтын агуулга:
1. Монголчуудын хооллолтын түүх
2. Өөрийн биеийн онцлог ба хооллолт
3. Ходоодны галын илч гэж юу вэ? Өвчний эх үүсвэр ба ходоод
🌟Шим тэжээл судлаач, докторант Т.Дарьсүрэн
2013 онд хүнсээр анагаах соёлыг түгээх алсын хараатайгаар УАУ-ны онол шим тэжээл судлалыг хослуулан үр тариа буурцаг жимс ургамалыг УАУ-ны нууц жор ашиглан бүтээгдэхүүнүүдээ гаргаж, Аму Брэндийг найз Хулантайгаа үүсгэн байгуулсан.
🌟2014 оноос эхэлж хөрсийг шим тэжээлээр хангаж тэнцвэрт байдлыг хадгалдаг, нөгөө талдаа хүнсний ашигт эрдэс бодис шим тэжээлээр баялаг хүний эрүүл мэндэд сайн үр тариаг монголд нутагшуулах зорилт тавин тариалалтыг эхлүүлж, жил бүр ургацын гарцыг сайжруулан тариалалт амжилттай хэрэгжүүлж байна.
🌟2013-2018 он хүртэл эрүүл гоо, хоргүйжүүлэх, ходоод хамгаалах, гэдэс цайлгах хөтөлбөрийн судалгааг Ичинхорлоо эмч, Хулан багтайгаа хийн олон нийтэд танилцуулж, амжилттай хэрэгжүүлж, олон хэрэглэгчийг эрүүлжүүлж ажиллаж байна.
🌟2018 оны 12 сараас олон 100 хүний амьдралын хэв маягт эергээр нөлөөлж буруу хооллолтыг засаж, эрүүл мэндэд сайнаар бодитоор нөлөөлөх хөтөлбөрууд амжилттай хэрэгжүүлж бодит үр дүнг хүмүүст мэдрүүлэн амжилттай ажилж байна.
🌟2018 оноос эрүүл үндэс, тэнцвэрт хооллолт, хий шар бадгана гэж юу вэ, хүүхдийн хооллолт, эрүүлээр жин хасах эрүүл гоо, зэрэг сургалтыг Монгол, АНУ, ОХУ, БНСУ-д зохион байгуулан олон хүнд хэрэгтэй мэдээ мэдээллийг түгээн ажиллаж байна.
Хэзээ :1 сарын 15-нд
Эхлэх цаг – 10:00-12:00
Хаана: БЗД 26-р хороо Их Монгол төвийн 3 давхарт
Такс: 20 000₮
Данс: 1415118938 голомт банк -Стартап Терминал ХХК
Утас: 7700 1981, 9446 0808